ExpiredMsBIP møde nr. 68

februar 1, 2022 by · Leave a Comment 

  • 15/03/2022
    17:00 - 20:00

Hvis det er første gang du tilmelder dig et møde via MsBIP.dk vil du automatisk få oprettet en MsBIP profil. Alternativt skal du logge ind med den profil du fik oprettet ved tidligere tilmelding og derefter tilmelde dig mødet.

Agenda:

  • Velkomst og nyt fra MsBIP
  • Kort intro til KMD DIMA – Data, Information Management & Analytics
  • Pseudonymiseret Datawarehouse
  • Sikret udviklingsmiljø
  • Pause til netværk inklusiv fast og flydende føde
  • Azure Synapse Serverless SQL
  • Teknisk intro til Spark og DeltaLake i Synapse

 

Pseudonymiseret Datawarehouse – 30min

KMD gennemgår generaliseret implementering af et datawarehouse med DPS (Data Protection Service) med fokus på separation af duties og pseudonymisering. Interessant i mellemstore og store setups med høj grad af følsomme data.

Sikret udviklingsmiljø – 30min

KMD har i mange af vores løsninger en udfordring omkring at skulle arbejde med transformation af data uden adgang til produktionsdata på grund af sikkerhedskrav. Derfor har vi udviklet et setup hvor vi muliggør en tidsbegrænset og auditeret adgang til relevante produktionsdata, lagt ind i et udviklingsmiljø.

Azure Synapse Serverless SQL – 30min

Gennemgang af en online use case hvor Azure Synapse anvendes som en billig men effektiv data export og self service mulighed, hvor data udstilles til brugere eller down stream systemer, både som filer i Data Lake, og som views i serverless SQL.

Teknisk intro til Spark og DeltaLake i Synapse – 30min

Hvordan kommer man i gang med Spark og DeltaLake og er det noget jeg kan bruge i mit arbejde med data platforme i Azure. Med en teknisk vinkel (og få slides) kommer vi rundt om Spark Pools, udvikling og kode og anvendelsen af DeltaLake via Synapse.

Lokation:  

Adresse:
Hedeager 44, 8200 Aarhus N

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.