Om MsBIP

PBI_UserGroup_v2Et fælleskab dedikeret til at skabe inspiration, erfaringsudveksling og vidensdeling indenfor alle dele af Microsoft BI-teknologier og relaterede tredjepartsprodukter – herunder:

  • Fabric
  • Azure (Synapse Analytics, Data Factory, Data Lake, SQL DB, Databricks etc.)
  • SQL Server (DB, SSAS, SSIS, SSRS, MDS, DQS)
  • Power BI
  • Tredjepartsprodukter

MsBIP er en del af Microsoft Power BI User Group Program. Microsoft er ikke ansvarlig for indholdet på denne hjemmeside eller aktiviteter, der finder sted på møder.

Målgruppe:

Professionelle Data Platform og BI brugere i Danmark – konsulenter, udviklere, arkitekter, forretningsbrugere m.m.
Gruppen er ikke en konkurrent til SQL Server User Group (SQLSUG.dk) – det er et supplement med et andet fokus. Supplere også SharePoint Bruger Gruppe (SPBG.dk), Denmark Power BI User Group, ExcelBI.dk og SQLBI.dk.

Medlemskab:

Det er gratis at være medlem og deltage til møderne. Medlemsregistrering foregår igennem LinkedIn, mens tilmelding til møderne foretages igennem dette site. LinkedIn er valgt for at holde administrationen så nem som mulig. Pr. 26. februar 2017 er der 772 medlemmer fordelt ligeligt mellem øst og vest Danmark.

Bag om:

Initiativtager til MsBIP er Just Thorning Blindbæk, som ligeledes står for den daglige drift og planlægning af møder m.m. MsBIP blev oprettet d. 1. september 2011.