ExpiredMsBIP møde nr. 81

februar 2, 2024 by · Leave a Comment 

  • 28/02/2024
    17:00 - 20:00

Hvis det er første gang du tilmelder dig et møde via MsBIP.dk vil du automatisk få oprettet en MsBIP profil. Alternativt skal du logge ind med den profil du fik oprettet ved tidligere tilmelding og derefter tilmelde dig mødet.

Tilmeldingsfristen er mandag d. 26. februar kl. 8:00.

Agenda:

  • Velkomst og nyt fra MsBIP
  • Putting Fabric to the test – kunde case fra AP Pension
  • Pause med lækker forplejning og netværk
  • Get Git Up : Optimer samarbejdet i Power BI og Fabric
  • Power BI CI/CD med Tabular Editor

Mødet starter med velkomst sharp kl. 17, men kom meget gerne allerede fra kl. 16:30 hvor vi åbner indtjekning og byder på lidt at drikke.

Indlæg:

Vi har endnu engang Microsoft Fabric på plakaten – denne gang med et kunde case fra AP Pension. Efter pausen skifter vi gear og sætter med to indlæg fokus på DevOps i Power BI delen af Fabric.

Putting Fabric to the test, Jacob Rønnow Jensen

Kunde case fra AP Pension baseret på en Proof-of-Concept i Fabric på mulighederne for at bygge en metadata drevet ingestion motor, der kan håndtere alle deres forskellige data typer (snapshot, delta, streaming m.m.). Fokus var endvidere på encryption af PII-data, håndtering af SCD2, asynkrone opdateringer og bi-temporal timelines i data.

Get Git Up, Mads Steenstrup Hannibal

Hvordan skabes den bedste værktøjskasse til den optimale samarbejdsform i Power BI? Herunder hvordan man holder styr på rapportversioner med Git. Samarbejder med andre rapportudviklere i samme rapport uden at copy-paste. Og hvordan opsættes Power BI Service, så man kan få testet rapporten, inden den går i produktion.

Power BI CI/CD med Tabular Editor, Daniel Otykier

Alle Business Intelligence-teams bør stræbe efter at automatisere opbygningen, testningen og udrulningen af deres BI-løsning fuldstændigt. Noget, der ikke er let at gøre med de standardværktøjer, der findes i Microsofts BI-stak. Takket være Tabular Editor har vi nu et værktøj. Denne session sætter fokus på GIT, Azure DevOps og XMLA endpoint.

Lokation:  

Adresse:
Gærtorvet 3, 1799 København V

Beskrivelse:

About Just Blindbæk
Admin

Comments are closed.