Glædelig sommer

juni 26, 2020 by · Leave a Comment 

Så blev da vist lige sommer i Danmark. Ikke dårligt, hvis det kan fortsætte når nu de fleste af os bliver herhjemme og holder vores velfortjente ferie. ?

Det har været lidt stille her på MsBIP fronten siden vi afholdte det meget succesfulde virtuelle møde i april. Det skal vi have rådet bod for, så derfor er det også med store glæde at de kommende tre møder hermed kan annonceres !

MsBIP møde nr. 63

Det bliver et temamøde om dokumentation af BI løsninger. Mødet afholdes torsdag d. 20. august fra kl. 17 til 20 og i udgangspunktet i Aarhus. Alternativt virtuelt, hvis restriktioner gør det for bøvlet at samles så mange mennesker samme sted.

Første indlæg er på plads. Bent Nissen Froning vil nemlig vise os hvordan vi kan automatisere dokumentationen af vores Analysis Services og Power BI modeller. Hvad vi ellers får på agendaen afhænger af jer! Har du/I lavet en smart løsning på jeres dokumentation, som du/I vil vise frem? Det behøver ikke være mere end 20-30 minutter.

Tilmelding til mødet foregår som vanligt på: http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-63/

MsBIP møde nr. 64

Dette møde afholdes virtuelt tirsdag d. 15. september og vil omhandle Azure Synapse Analytics – servicen der bringer Enterprise Data Warehousing og Big Data analytics sammen.

Vi har Simon Whiteley med remote fra England til at holde indlægget. Sidst var han jo on-site i Aarhus med et tilsvarende indlæg. I mellemtiden er servicen dog gået i public preview og vi kan dermed gå meget mere i dybden denne gang.

Og snakker vi om at gå i dybden, så kommer Simon til København i oktober og afholder et 3-dages deep-dive kursus kun om Synapse Analytics. Her vil vi selvfølgelig også afholde et MsBIP møde ?

Tilmelding til møde nr. 64 er åben her: http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-64/

MsBIP møde nr. 65

Sidst men ikke mindst, så forventer vi stærkt at kunne afholde et fysisk MsBIP møde i København tirsdag d. 27. oktober, hvor vi meget gerne skulle have besøg af vores to engelske venner Simon Whiteley og Terry McCann.

De er nemlig begge i Danmark for at afholde følgende to kurser:

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.