Tilmelding åben til Intelligent Cloud Community Night

maj 25, 2018 by · Leave a Comment 

Så er det i næste uge at der afholdes Intelligent Cloud Conference i København – det er årets helt store Data & Cloud konference. Den afholdes d. 29. til 30. maj i biograferne i Fields på Amager.

Som annonceret tidligere afholdes et kombineret MsBIP og PUG event, hvor det er lykkedes at skabe et helt unikt program med deltagelse af ikke mindre end 13 speakere og MVP’ere. Det afholdes tirsdag d. 29. maj fra kl. 17:30 til 21:00 og det bliver hæsblæsende 🙂

Første del af mødet vil fokusere på Business Intelligence i Azure med fire lightning talks efterfulgt af en Q&A session. Emnerne er Lambda BI Architecture (Simon Whiteley), Analytics & AI (David Peter Hansen), Analysis Services (Daniel Otykier) og Power BI Embedded (Nimrod Shalit).

Efter en kort pause vil mødet forsætte med anden del – en Power BI Shootout med demo’er fra Chris Webb, Markus Ehrenmueller-Jensen, Jens Vestergaard, Erik Svensen and Bent Nissen. Vinderen vil blive kåret via afstemning blandt både en dommerkomite og publikum.

Hvis du deltager i konferencen, skulle du meget gerne allerede have modtaget en e-mail om eventet med link til tilmelding. Deltager du ikke på konferencen, så er der et stærkt begrænset antal “åbne” pladser og derefter venteliste. Vi gør alt for at lukke så mange ind som muligt, men skal først have overblik over hvor mange fra konferencen som deltager. Tilmelding foregår her: https://community.intelligentcloud.dk/

Mødet sponsoreres af Kapacity.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.