Invitation til MsBIP møde nr. 48

oktober 19, 2017 by · Leave a Comment 

Tak til alle som tog sig tid til at deltage i afstemningen om indlæg på det kommende MsBIP møde der afholdes tirsdag den 14. november hos Kapacity i Aarhus. 63 medlemmer deltog i afstemningen, som var opdelt i to spørgsmål med indlæg fra henholdsvis Kapacity og Chris Webb.

Spg2På det sidste spørgsmål gik over halvdelen af stemmerne lidt overraskende til “Using Analysis Services Multidimensional as a Data Source for Power BI”, hvilket Chris Webb således vil præsentere.

Spg1På det første spørgsmål var der næsten dødt løb blandt de fire indlæg. Det er derfor besluttet at vi gør plads til tre indlæg på mødet og dermed får plads til både “Dyk ned i din Data Lake med U-SQL” og “Rapportering på dit SSIS katalog” som præsenteres af henholdsvis Daniel Otykier og Bent Nissen Pedersen. Begge gode kendinger på MsBIP og konferencer i ind og udland.

Der er således lagt op til endnu et møde med super spændende emner. Du kan tilmelde dig via http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-48/ hvor der også kan læses mere om de tre indlæg.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.