Power BI User Group og tre fede konferencer

februar 26, 2017 by · Leave a Comment 

PBI_UserGroup_v2Er du helt vildt med Power BI – ja så skal du melde dig ind i den nye Power BI User Group Denmark, som netop er blevet oprettet. Bagmanden bag gruppen er Erik Svensen som igennem det seneste år har afholdt indlæg på fire MsBIP møder og virkelig brænder for Power BI. Ved at oprette en dedikeret gruppe er det håbet, at man nemmere kan nå ud til de mange forretningsbrugere, som anvender Power BI, men ikke nødvendigvis ser sig som professionelle BI brugere. Skub derfor gerne til dine kollegaer og få dem til at melde sig ind i gruppen.

Der vil stadig være Power BI indlæg på MsBIP møderne, men der vil ikke, som tidligere, blive afholdt Power BI temamøder. Power BI indlæg på MsBIP møderne vil jeg også i højere grad fokusere på enterprise anvendelsen og ikke så meget på på self-service delen.

Og så lidt information om tre fede konferencer i dette forår:

  • Hvis du skal til SQLBits 2017 der afholdes i Telford (UK) d. 5. – 8. april, så skal du huske at melde dig ind i “Danskere på SQLBits 2017” LinkedIn gruppen. Denne gruppe vil bl.a. blive anvendt til at koordinere dansker middagen.
  • Call for speakers til SQL Nexus konferencen i København (1. – 3. maj) lukker med udgangen af februar – så skynd dig hvis du vil indsende et indlæg. Du skal også skynde dig med tilmeldingen, hvis du vil spare lidt penge. Prisen stiger nemlig ligeledes når vi går ind i marts! Husk at undersøge om din virksomhed har en “Premier support agreement”, da man så kan betale via denne.
  • Dato og sted for “Microsoft Data Insights Summit” er netop annonceret – den afholdes d. 12. – 13. juni i Seattle i USA. Denne konference vil uden tvivl have stort fokus på Power BI og Microsoft vil højst sandsynligt annoncere store nyheder.

Således er der mulighed for at komme afsted til konference i både april, maj og juni. Er man mere til de gratis glæder, så afholdes det kommende MsBIP møde d. 22. marts hos PensionDanmark i København. Agendaen er næsten på plads og vil blive offentliggjort snarest, hvor tilmeldingen også vil blive åbnet.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.