Nytårshilsen

januar 6, 2017 by · Leave a Comment 

GODT NYTÅR – så skriver vi 2017 og dermed et nyt år med en masse spændende Microsoft BI begivenheder. MsBIP indleder året d. 9. februar – her afholdes møde nr. 42 hos Bestseller i Aarhus. Der udsendes særskilt invitation med agenda indenfor de kommende 2 uger, hvor tilmeldingen også åbnes. Datoerne for møde nr. 43 og 44 er også kommet på plads – de afholdes henholdvis d. 22. marts i København og d. 25. april i Aarhus. Der søges værter og indlæg til begge disse møder!

SQLBitsLogo1-8x6Foruden annoncering er de tre MsBIP møder er det også på sin plads at reklamere for to store SQL konferencer. Den første er SQLBits der afholdes i Telford i England d. 5. – 8. april. Det er den største SQL Server konference i Europa og afholdes for 15. gang. Der er Early Bird rabat frem til og med d. 13. januar, hvorved den fulde konference på 2 dage med pre-cons og 2 med sessions koster £699. Der kan opnås yderligere 5% rabat ved at anvende koden som findes i LinkedIn gruppen.

sql_nexus_ms_logo-1Den anden store SQL konference er SQL Nexus, som afholdes i København d. 1. til 3. maj. Ved tilmelding inden udgangen af januar er prisen €1.049 for de tre dage om inkludere 1 dag med pre-con og 2 dage med sessions.

Der vil på begge konferencer være et stort indhold relateret til Microsoft BI og det faglige niveau er begge steder meget højt med mange internationale indlægsholdere.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.