MsBIP møde nr. 39 og SQLSaturday

september 13, 2016 by · Leave a Comment 

sqlsat541_webI den forestående weekend har DU mulighed for at få et stort skud gratis læring og hyggeligt samvær med ligesindede – det er selvfølgelig SQLSaturday der refereres til og det løber af stablen hos Microsoft i Lyngby på lørdag d. 17. september. Hvis ikke allerede du er tilmeldt, så har du stadig chancen. Der er ikke mindre end 30 indlæg fordelt på 5 rum, hvilket betyder der er noget for en hver smag, hvad enten du er til BI, DBA, DEV eller IoT .

Tjek agendaen ud på: http://www.sqlsaturday.com/541/Sessions/Schedule.aspx


cedricNæste MsBIP møde afholdes tirsdag d. 4. oktober hos Vestas i Aarhus og tilmeldingen er netop åbnet. Mødet afholdes i anledning af, at Cédric Charlier er i Aarhus for at afholde Automated Test and Deployment kursus. Cédric vil derfor også holde det primære indlæg på mødet som har titlen “Automating the testing of your BI solutions with NBi”.

Anden halvdel af mødet bliver to “real-world experience” indlæg fra henholdvis Vestas og Aarhus Kommune. Vestas vil præsentere os for deres DWH setup som de netop har opgraderet til SQL Server 2016, mens at Aarhus Kommune (Sundhed og Omsorg) vil give et indblik i deres erfaringer med at udrulle Power BI som front-end platform til ledelses rapportering.

Læs mere om de tre indlæg og foretag din tilmelding på: http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-39/

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.