Invitation til møde nr. 35 og nyt fra SQL Nexus

marts 17, 2016 by · Leave a Comment 

Så er tilmeldingen til det kommende møde åbnet og det foregår som vanlig via gruppe på LinkedIn. Hvis alt går vel er vi klar med ny tilmeldings procedurer fra næste møde, da LinkedIn aldrig har været en perfekt platform. Stay tuned 🙂

Møde nr. 35 afholdes onsdag d. 6. april fra kl. 17 til 20 hos KPMG i København og vi forventer fuldt hus = 56 tilmeldte. KPMG afholder i samarbejde med Microsoft begge indlæg der har henholdsvis titlerne “Microsoft Master Data Services (MDS)” og “Power BI – Avancerede funktioner og senest nyt”. Klik videre for at læse fuld beskrivelse.

SQL NexusOg husk nu at få jer tilmeldt til SQL Nexus konferencen der afholdes i København d. 2. – 4. maj. Hele agendaen er live og der er rigtig meget GUF for os BI professionelle. Foruden de 8 heldags pre-konferencer er der 55 indlæg af 1 times varighed med nogle af de allerbedste speakere i verden. Det er virkeligt et imponerende event, som du ikke vil misse.

Bemærk at det er blevet muligt at betale billetten igennem jeres Premier Support aftale, hvis I er så heldige at have en sådan. Derudover kan der frem til d. 10. april opnås 15% rabat med en kode, som I kan få udleveret af sponsorerne. Find din yndlings sponsor via http://www.sqlnexus.com/sponsors.html og tag fat i din kontaktperson og bed om deres kode.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.