Spændende events i foråret

januar 13, 2014 by · Leave a Comment 

Håber alle er kommet godt i gang med det nye år 🙂

Vi starter allerede året ud med den første event i dag, mandag d. 13. januar, hvor MsBIP møde nr. 17 løber af stablen hos Maersk i København. Mødet er fyldt helt op med 52 deltagere.

Næste møde bliver tirsdag d. 26. marts hos Vestas i Aarhus, med Marco Russo som gæstetaler. Det bliver anden gang vi får besøg af Marco – sidste gang var til møde nr. 5, hvor vi havde dobbelt italiensk besøg, da også Alberto Ferrari var på scenen. Årsagen til Marco’s besøg er, at han fra d. 25.-27. marts afholder “SSAS Tabular Workshop“. Det er et helt nyt kursus, med stor fokus på hands-on undervejs.

Nu vi er ved kurserne, skal det også fremhæves, at Thomas Kejser og Chris Webb kommer til Danmark i foråret. De afholder henholdsvis “Super-Scaling SQL Server” (8. maj) og “Introduction to Power BI” (12. juni), som begge er en-dags kurser. Der bliver således rig mulighed for at blive undervist af eksperterne i dette forår!

På konference siden er det specielt værd at fremhæve “SQLSaturday #275” der afholdes lørdag d. 29. marts hos Microsoft i Hellerup. Programmet er endnu ikke offentliggjort, men ud fra de sessions der er submitted, så kan det kun blive godt – og så er det ovenikøbet gratis! Lige i MsBIP ånden 😀

En anden konference du heller ikke vil misse i dette forår er “PASS Business Analytics Conference” der afholdes 7.-9. maj i San Jose i USA. Den henvender sig specielt til “Data Professionals” og der er over 70 sessions afholdt af verdens førende BI og BA eksperter. Der er oprettet en LinkedIn gruppe for “Danskere på PASS BA 2014“, hvor der er mulighed for at koordinere rejse, hotel og fælles arrangementer.

To andre konferencer som også kunne være relevante og spændende er “Microsoft SharePoint Conference” i Las Vegas d. 3.-6. marts og “European SharePoint Conference” i Barcelona d. 5.-8. maj. Agenda til begge konferencer er offentliggjort – desværre uden så stor fokus på BI, som det kunne være ønsket. Der er dog mulighed for at komme tæt på eksperterne – specielt i Las Vegas, hvor Microsoft naturligt stiller tal stærkt med sine egne eksperter og udviklere.

Som altid – husk at følg med på event-listen på: http://msbip.dk/events/

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.