Del dit input til Data Platform Next Step 2025!

oktober 15, 2024 by · Leave a Comment 

Data Platform Next Step konferencen nærmer sig med hastige skridt den 2.-3. juni 2025 på LEGOLAND Hotel i Billund, Danmark, og vi vil rigtig gerne have dit input til at forme denne spændende begivenhed! Denne konference er den tredje udgave og har fokus på brugere af Microsoft Data Platform, der ønsker at tage det næste skridt og udvide deres viden indenfor Data Engineering. Der vil være sessions om Microsoft Fabric, Synapse Analytics, Databricks, Data Factory, Data Lake, Stream Analytics, Purview og mange flere teknologier.

Konferencen arrangeres af erfarne folk med mange års erfaring indenfor event- og konference ledelse. Alt arbejde er frivilligt, og ingen bliver betalt – overskuddet bruges til at forbedre både denne og fremtidige konferencer samt til at støtte andre community-events.

Tag venligst 2 minutter til at udfylde denne korte formular inden den 17. oktober 2024. Vi ser frem til at høre dine forslag til keynote-talere, emner til træningsdagen eller andre idéer, der kan gøre eventet uforglemmeligt!

Lad os sammen skabe noget ekstraordinært til Data Platform Next Step 2025. Tak for dit bidrag!

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.