Power Platform møde i Aarhus

februar 19, 2019 by · Leave a Comment 

Så er turen kommet til Aarhus – hvert fald når det gælder et Power Platform tema møde. Det tilsvarende møde i København i november var voldsomt populært, så det skal selvfølgelig gentages. Mødet afholdes mandag d. 29. april og er kommet i stand, da Smilets by har fint besøg af to af verdens førende eksperter indenfor PowerApps og Microsoft Flow. Helt specifikt kommer Serge Luca aka “Doctor Flow” og Ahmad Najjar til Aarhus og afholder kursus og situationen udnyttes selvfølgelig til at afholde et community møde. Der vil helt naturligt blive fokus på disse to “nye” medlemmer af Power familien.

PowerPlatformLogosDeltag i mødet og få et indblik i mulighederne eller deltag på deres next step kurser og kom mere i dybden. Der er Early Bird rabat på kurserne, hvis tilmelding foretages senest d. 15. marts. Spred gerne budskabet til dine kollegaer og husk på at disse teknologier har stor relevans for brugere ude i forretningen. Mottoet er nemlig “Work less, do more!”. Læs mere her:

Community mødet afholdes i samarbejde med Power BI Usergroup og der mangler stadig at blive fundet en vært! Kunne det være noget for din virksomhed?

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.