Få billetter tilbage til Power BI Next Step

juli 3, 2024 by · Leave a Comment 

Det tog kun 36 minutter at sælge de 50 nedsatte early bird-billetter til Power BI Next Step konferencen i Aarhus d. 12. og 13. september. Vi er begejstrede og beærede over, at så mange købte billetter, selv før vi havde annonceret talerne og breakout-sessionerne.

Nu hvor vi har udvalgt og annonceret breakout-sessionerne, har vi åbnet det almindelige salg med de resterende 175 billetter. Nyhedsbrevabonnenter modtog en tidlig meddelelse, og der er i øjeblikket kun 41 billetter tilbage.

Billetter er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet, og du kan vælge mellem disse to billettyper:

  • Konferencebillet: DKK 1.500
  • Fuld pakke: DKK 4.500

Den fulde pakke inkluderer en træningsdag den 12. september, fokuseret på et specifikt emne leveret af verdensklasseeksperter. Den ene af disse er allerede udsolgt, så vent ikke alt for længe med at købe din billet

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.