Power BI temamøde

august 2, 2016 by · Leave a Comment 

Power-BI-logo-con-nomeSå er vi klar til første møde efter sommerferien og det bliver et temamøde om Power BI med CatMan Solution som vært. Mødet afholdes i København tirsdag d. 16. august kl. 17 til 20.

Tilmelding foretages her på MsBIP.dk: http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-38/

Hvis det er første gang du tilmelder dig et møde via MsBIP.dk vil du automatisk få oprettet en profil. Alternativt skal du logge ind med den profil du fik oprettet ved tidligere tilmelding og derefter tilmelde dig mødet.

Agendaen til mødet er endnu ikke helt på plads, hvilket betyder at der er plads til dit indlæg. Det kan være et kort indlæg på 20 minutter eller et langt på 60 minutter? Kom frisk og bidrag 🙂 Erik Svensen fra CatMan Solution har tilbudt at holde indlæg om enten “Gør dine Power Queries mere dynamiske ved hjælp af M” eller “Kan Power BI erstatte SSRS – skal du ?”

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.