Agenda til Power BI temamøde

august 11, 2016 by · Leave a Comment 

Det er lykkedes at få hele fire spændende indlæg på agendaen til mødet d. 16. august hos CatMan Solutions.

Erik Svensen starter ud med “Gør dine Power Queries mere dynamiske ved hjælp af M“, hvor vi skal på en rundtur i sproget bag Power Query og bl.a. lære mere om de nye muligheder med Query Parameters. Herefter vil Frederik Kristensen give os et par eksempler fra virkeligheden med “Simpel konsolidering med Excel og Power BI“. Frederik har med stor succes anvendt Power BI som løftestang til at bygge simple og solide løsninger, der gør hverdagen lettere.

Herefter vil CatMan Solutions byde på lidt forplejning, hvorefter vi forsætte med to lidt mere tekniske indlæg. Først vil Simon Just Kjeldgaard Pedersen give os en hurtig gennemgang af mulighederne for udvikling af custom visualiseringer, som han har lavet et par stykker af. Simon vil i sit oplæg give en hurtig introduktion til hvordan man kommer igang og hvad man skal være særligt opmærksom på. Han vil også komme ind på værktøjer, tips og tricks og hvordan man distribuerer sine visualisering. Sidst men ikke mindst vil Bent Nissen Pedersen holde et kort indlæg omkring Power BI infrastruktur, hvor han bl.a. vil komme omkring de overvejelser man skal gøre sig ved regionale eller verdensomspændende opsætning af Power BI mod on-premise modeller.

Der er stadig ledige pladser til mødet. Tilmelding skal foretages senest mandag d. 15. august kl. 9:00 via: http://msbip.dk/moeder/msbip-moede-nr-38/

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.