Masser af spændende events efter sommerferien

juli 1, 2016 by · Leave a Comment 

Vi starter op efter sommerferien med et Power BI temamøde tirsdag d. 16. august hos CatMan Solution i København. Sæt kryds i kalenderen og afvent invitation med agenda et par uger inden mødet. Tilmeldingen kommer, som til de sidste to møder, til at foregå via MsBIP.dk

Præcis en måned senere står den på SQL Saturday i København, som indledes fredag med fire precons med internationale speakers. Der er pt. Early Bird pris på €130 som d. 16. august stiger til €150. Du kan vælge mellem Powershell for the DBA (Andre Kamman), BI and Analytics with SQL Server and R (Tomaz Kastrun), 50 Things All SQL Server Developers Need to Know (Kevin Kline) og SQL Server In-Memory OLTP and SQL Server 2016 New Features! (Tim Chapman).

Lørdag d. 17. september afholdes selve konferencen, hvor deltagelse er fuldstændig gratis. Der er over 30 sessioner fordelt på 5 tracks af danske og internationale speakers. Teamet bag lover en fantastisk dag med masser af Data platform og networking og venter på DIN tilmelding: http://www.sqlsaturday.com/541/EventHome.aspx

Senere i september, d. 26. til 30., afholdes der Microsoft Ignite konference i Atlanta, USA. Der bliver helt sikkert mange spændende sessions om Power BI og SQL Server, men også inden for andre Microsoft teknologier så som Azure, Windows Server, Office 365, Exchange, SharePoint, Dynamics AX og System Center. Alt i alt 440 sessions at vælge i mellem.

En måned senere er det tid til det årlige PASS Summit i Seattle, hvor fokus udelukkende er på Microsoft Data Platform i form af SQL Server og relaterede Business Intelligence teknologier. Det er årets store begivenhed for “data professionals”, hvor der må forventes at være rigtig stort fokus på alt det nye i SQL Server 2016.

På kursus siden er det værd at nævne at Cédric Charlier kommer til Aarhus d. 5. oktober og afholder Automated Test and Deployment kursus. Cedric er primær udvikler på nBI test frameworket og har en stor passion for agil udvikling indenfor BI. Sidste men ikke mindst så afholdes der d. 2.-3. november BIML Workshop med Rasmus Reinholdt som underviser – igen i Aarhus. Der arbejdes på at arrangere MsBIP møder i forbindelse med begge kurser, så vi kan udnytte at eksperterne er i byen og kan holde indlæg. Måske din virksomhed vil være vært på et af disse møder?

Til sidst er der bare at ønske god sommer!

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.