Husk møde på tirsdag i Aarhus

februar 25, 2016 by · Leave a Comment 

LogoerDer er stadig enkelte ledige pladser til mødet nu på tirsdag d. 1. marts, hvor vi får en gennemgang af XLCubed, Pyramid Analytics og TARGIT. Det er tre front-end værktøjer, som arbejder perfekt sammen med Analysis Services kuber og på mange måder tilbyder den samme funktionalitet. Alle tre værktøjer har dog også sine egne specielle funktionaliteter, fokusområder og plads i markedet. På dette møde kan du derfor få et overblik og måske blive klogere på hvilket værktøj du/I skal vælge eller om I allerede har valgt det rigtige? Eller du er måske konsulent og har behov for at kunne rådgive dine kunder i deres valg.

Bemærk at vi på mødet primært fokusere på mulighederne for at lave:

  • Slice’n’dice analyser
  • Rapporter
  • Dashboards

Alle tre værktøjer har flere funktionaliteter så som budgettering, mobile og self-service. Men da der kun er 45 minutter til hvert indlæg har vi begrænset fokus til de tre ovenstående punkter.

Sidste frist for tilmelding til mødet er mandag d. 29. februar kl. 12 og foregår via gruppe på LinkedIn. Find mere information om mødet via: http://msbip.dk/events/158/msbip-moede-nr-34/

Datoen for det næste møde er også netop kommet på plads. Det bliver onsdag d. 6. april hos KPMG i København med indlæg om Master Data Management og Power BI. Tilmelding til dette møde åbner om et par uger.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.