MsBIP udvalgt som Power BI User Group i Danmark

november 18, 2015 by · 1 Comment 

PBI_UserGroup_v2Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere at Microsoft har udvalgt MsBIP som officiel Power BI User Group (PUG) i Danmark. Dette nye partnerskab giver mulighed for at modtage støtte fra Power BI teamet i form af eksklusive “perks”, “swag”, indhold og konkurrencer. Derudover har vi fået en webside under Power BI Community: http://community.powerbi.com/t5/Microsoft-BI-Professionals/gp-p/MSBIP hvor DU bl.a. kan

  • Modtage et PUG badge ved at vise din tilknytning til MsBIP
  • Skrive beskeder – f.eks. forslag til Power BI indlæg på kommende møder

Via jeres profil på Power BI Community kan i også deltage i forum diskussion og komme med ideer til nye features i Power BI eller blot stemme på eksisterende ideer. Des mere I deltager des flere “perks” og “swag” kan vi optjene som gruppe 🙂

På en korte bane får vores nye partnerskab den indflydelse, at det næste møde i København også bliver et temamøde om Power BI i ligehed med møde nr. 32. På den lidt længere bane er det endnu ikke afgjort hvad tilknytningen får af indflydelse, men hvis du har nogle gode ideer høre vi det gerne.

About Just Blindbæk
Admin

Comments

One Response to “MsBIP udvalgt som Power BI User Group i Danmark”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. […] fra MsBIP med information om kommende møder og konferencer. Som  annonceret tidligere er MsBIP blevet udvalgt som officiel Power BI User Group i Danmark, hvilket vi fejrer ved at det kommende møde bliver et temamøde om Power […]Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.