Invitation til MsBIP møde nr. 32

november 9, 2015 by · Leave a Comment 

alberto_ferrariSom tidligere annonceret bliver det et temamøde om Power BI, hvor vi bl.a. har Alberto Ferrari som speaker. Mødet afholdes hos Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune onsdag d. 18. november kl. 17:15 til 20:30.

Det er lykkedes at sammensætte denne spændende agenda:

  • Velkomst og events
  • Præsentation af Sundhed og Omsorg
  • Power BI Desktop
  • 7 ways to refresh data in Power BI
  • Power BI – nu og i fremtiden

Tilmelding foregår som vanligt via gruppe på LinkedIn. Indmeldt i gruppen = tilmeldt til mødet. Bemærk at LinkedIn har lavet om i deres grupper, så alle bliver optaget på “venteliste” og skal herefter godkendes. Man er således først tilmeldt mødet, når ens anmodning om optag i gruppen er godkendt.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.