Tilmelding til møde nr. 31 er nu åben

oktober 28, 2015 by · 1 Comment 

Så er programmet for det kommende møde hos Kapacity d. 5. november på plads og tilmelding er derfor åbnet. Som skrevet tidligere bliver det et temamøde om dokumentation af BI-løsninger, hvor vi bl.a. skal kigge på mulighederne med Power Query og Reporting Services:

Dokumentation af BI-løsninger med Power Query, v. Daniel Otykier
De fleste af BI-værktøjerne i Microsoft stakken benytter XML til at gemme alle objektdefinitioner (SSIS-pakker, SSAS-kuber, osv.). Power Query har en god XML browser der kan bruges til at trevle objektdefinitionerne igennem, så man kan udtrække nøjagtig de oplysninger man ønsker. F.eks. hvilke kolonner der indgår i en SSIS-pakkes data flow, hvilke SQL scripts en SSIS-pakke indeholder, hvilke Calculated Columns og Measures en Tabular kube indeholder, og meget meget mere. Med ganske få klik i Power Query har man således et genbrugeligt BI dokumentationsværktøj.

Dokumentation af BI-løsninger med Reporting Services, v. Just Blindbæk
Vi skal se på hvordan man nemt kan udtrække metadata om kuber, rapporter og database objekter og hvorledes dette kan visualiseres i Reporting Services.

Tilmelding foregår som vanlig via gruppe på LinkedIn. Indmeldt i gruppen = tilmeldt til mødet. Bemærk at LinkedIn har lavet om i deres grupper, så alle bliver som udgangspunkt optaget på “venteliste” og skal herefter godkendes. Man er således først tilmeldt mødet, når ens anmodning om optag i gruppen er godkendt. Vi har kun 40 pladser til dette møde, så foretage venligst kun tilmelding, hvis du er helt sikker på at kunne deltage.

About Just Blindbæk
Admin

Comments

One Response to “Tilmelding til møde nr. 31 er nu åben”
  1. Dan Beltoft siger:

    Hej

    Er det muligt at finde slide decks’ene fra dette møde (specielt Daniels indlæg) et sted?

    Mvh Dan

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.