MsBIP møde nr. 30 og andre events

september 22, 2015 by · Leave a Comment 

Jeg vil starte med at sige tak til folkene bag SQLSaturday #413 – et fedt event der blev afholdt hos Microsoft i København her i weekenden. Trods det var et gratis arrangement blev det udført super professionelt med en masse fantastiske indlæg afholdt af speakere fra hele Europa. Så vil anbefale alle at få sat kryds i kalenderen så snart datoen for næste års event er fastsat.

MsBIP-møde30Næste MsBIP møde bliver afholdt mandag d. 5. oktober hos d60 i Aarhus. Der vil blive indlæg om et projekt som d60 har lavet på Azure Machine Learning samt et indlæg om adgangskontrol i SQL Server 2016, hvor der kommer nogle fede nye muligheder. Tilmeldingen til mødet er netop åbnet: http://msbip.dk/events/144/msbip-moede-nr-30/

Herefter går turen til Seattle, hvor der bliver afholdt PASS Summit d. 26. – 30. oktober. Hvis vi er lidt heldige får vi løftet sløret for de mange nye BI features i SQL Server 2016, herunder integration af Power BI og Datazen. Der er oprettet en LinkedIn gruppe for de danske deltagere.

Vel hjemme fra de forenede stater afholdes der MsBIP møde nr. 31 hos Kapacity i København torsdag d. 5. november. Det bliver et temamøde om dokumentation af BI-løsninger, hvor vi bl.a. skal kigge på mulighederne med Power Query og Reporting Services. Vi kunne godt bruge endnu et indlæg, så meld gerne tilbage, hvis du har udviklet et fedt tool eller har kendskab til f.eks. DOC xPress.

Sidst men ikke mindst, så får vi besøg af Alberto Ferrari i Aarhus fra d. 17. til 20. november, hvor han vil afholde kursus om henholdsvis Power BI og Mastering DAX. Der er Early Bird rabat ved tilmelding inden d. 10. oktober. Det er planen at udnytte at vi har Alberto i byen og afholde et MsBIP møde – mere om det senere.

Husk at følg med i event-kalenderen samt give besked, hvis der mangler et event.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.