MsBIP møde nr. 28

april 13, 2015 by · Leave a Comment 

MsBIP-møde28Som tidligere annonceret afholdes det kommende møde tirsdag d. 28. april kl. 17 til 20. Mødet afholdes hos Kapacity i Aarhus med indlæg om “Big Data vs Data Warehousing” og “PowerBI 2.0”.

Første indlæg afholdes af Thomas Kejser der er i Aarhus for at afholde sit “Advanced Data Warehouse Modeling” kursus. Indlægget starter med et hurtigt overblik over HADOOP og basal introduktion til mindset bag Map/Reduce. Herefter skal vi kigge på hvordan HADOOP passer ind i Data Warehousing og enterprise arkitektur.

Andet indlæg bliver en gennemgang af Microsofts nye satsning med PowerBI.com, som netop er åbnet i Preview i Danmark. Der vil blive kigget på hvordan der oprettes datasets, rapporter og dashboards. Både online i browseren og via den ny gratis Power BI Designer. Indlægget bliver præsenteret af Bent Nissen Pedersen fra Kapacity.

Det er således endnu en gang lykkedes at få både et teknisk- og forretnings-rettet indlæg på agendaen. Tilmelding foregår via indmeldelse i MsBIP møde nr. 28 gruppe på LinkedIn. Indmeldt i gruppen = tilmeldt til mødet.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.