Kommende to møder afholdes i Aarhus

februar 28, 2015 by · Leave a Comment 

MsBIP-møde27Datoen for næste møde har egentlig været fastlagt længe og nu er det blevet tid til at melde den bredt ud. Mødet afholdes onsdag d. 25. marts kl. 17:30 hos Aarhus Universitet – samme eftermiddag afholdes der også møde i SQLBI erfagruppen. Lidt pudsigt er begge møder nr. 27 i rækken.

Aarhus Universitet præsentere selv det ene indlæg, nemlig “PowerShell og Business Intelligence” ved Bjarne Christoffer Lynge. Det andet indlæg er desværre ikke på plads endnu, så det kan blive DIN chance, hvis DU har noget på hjertet.

Tilmelding til mødet foregår som vanlig via gruppe på LinkedIn. Der er på mødet plads til 72 deltagere.

Møde nr. 28 er også kommet på plads – det bliver tirsdag d. 28. april i anledning af Thomas Kejsers besøg i Aarhus, hvor han afholder “Advanced Data Warehouse Modeling” kursus. Til dette møde mangler vi både en vært og et indlæg udover det som Thomas Kejser vil afholde.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.