Invitation til årets første møde

januar 11, 2015 by · Leave a Comment 

Håber alle er kommet godt i gang med 2015 🙂 Vi sluttede 2014 med et meget vellykket data mining temamøde hos Kapacity i Kolding og vi forsætter til dels dette tema på årets første møde. Det bliver møde nr. 26 og det afholdes hos Visma Consulting i Lyngby torsdag d. 5. februar kl. 17 til 20. De to faglige indlæg er “SQL Server og Salesforce Integration” og “Hjemmelavet data mining”.

Tjek den fulde agenda og beskrivelse af de to indlæg på: http://msbip.dk/events/124/msbip-moede-nr-26/ Her er også link videre til tilmeldingen. Der er på dette møde en begrænsning på 55 deltagere, så foretag venligst kun tilmelding, hvis du er sikker på at kunne deltage.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.