MsBIP møde nr. 23 er åben for tilmelding

oktober 17, 2014 by · Leave a Comment 

Næste møde afholdes hos d60 i Vanløse mandag d. 27. oktober fra kl. 17 til 20. Der er to indlæg på agendaen – dels vil d60 dele deres praktiske erfaringer med at kombinere BI og software udvikling og dels vil David Peter Hansen dele hans erfaringer omkring “SSIS internals and performance”. Herunder følger yderligere beskrivelse af de to indlæg:

BI og software udvikling
Oplæg vedr. perspektiver i at bygge light-weight analytiske applikationer med brug af azure og web teknologier, både oltp og olap data og event-sourcing.
Gennemgang af proces med at opbygge en web app baseret på d3 og data i en kube
– Samarbejde mellem BI og sw-udvikler
– Kompetencer krævet
– Problemstillinger og læringer

SSIS internals and performance
You have worked with SQL Server Integration Services (SSIS) for a few years, but more often than not, you see performance problems with your packages. Some packages are running slow, while others are taking up more memory and CPU than before.
In this session, you will learn the internals of SSIS and why having a deep understanding is important to solve performance problems. You will also learn how the control flow engine and data flow engine work, what the impact on performance buffers have, and how execution trees are related to parallelism.

Tilmelding foregår via gruppe på LinkedIn. Sidste frist er torsdag d. 23. oktober eller ved max 100 deltagere. Venligst kun foretag tilmelding, hvis du er sikker på at deltage.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.