23 møder på 3 år og 597 medlemmer

oktober 28, 2014 by · Leave a Comment 

Med gårsdagens møde hos d60 i Vanløse kom vi op på 23 møder og rundede samtidigt 3 årsdagen for det første møde, som blev afholdt hos TDC d. 26. oktober 2011. Selve LinkedIn gruppen blev oprettet 1. september 2011 og siden da er medlemstallet vokset stødt, så vi nu er imponerende 597 medlemmer. Heraf har 350 deltaget i et eller flere møder – eller rettere sagt været tilmeldt, for der er ikke nogen kontrol af om man møder op.

Vil gerne benytte lejligheden til at råbe: “STRAM OP”, for der er desværre en tendens til at omkring 10-15 procent ikke møder op eller melder fra i sidste øjeblik. Det er rigtig ærgerligt, da der kan være folk på venteliste, som enten ikke kommer med eller får besked meget sent om at der er en ledig plads. Derudover er der en del administrativt bøvl ved at håndtere en venteliste. Så der skal lyde en stor opfordring til at man dobbelt tjekker sin kalender inden man tilmelder sig mødet samt melder fra i god tid inden, hvis man bliver forhindret. Kom nu – i kan jo godt! Hvis du/I er i tvivl om hvordan man tilmelder/afmelder sig, så er der nu oprettet en FAQ.

Tilbage til det sjove 🙂 Der afholdes i november og december en masse spændende event, som jeg vil opfordre jer til at tjekke ud. Vi får bl.a. besøg af tre rigtig dygtige udenlandske undervisere:

I forbindelse med Andy Leonards besøg i Aarhus afholdes der MsBIP møde nr. 24, hvor Andy vil præsentere det ene indlæg og Mads Carsten Brink Hansen det andet. Mødet afholdes hos Rehfeld d. 19. november kl. 17-20 og tilmeldingen til mødet er åbnet – tjek agendaen på: http://msbip.dk/events/117/msbip-mode-nr-24/

Derudover afholdes også et ExcelBI og SQLBI møde foruden yderligere et MsBIP møde hos Kapacity i Kolding d. 9. december, hvor der vil være tre forskellige indlæg om Data Mining. Det er håbet, at vi både kan trække deltagere fra øst og vest til dette møde, som samtidigt bliver juleafslutning.

Sidst men ikke mindst så er datoer for SQLRally Nordic og SQLBits kommet på plads. Det er to gode og relevante konferencer og de afholdes tilmed begge i uge 11 i marts. Så skynd dig tilbage til din chef og overbevis ham/hende om at du skal afsted til dem begge 🙂 For det kan da ikke passe, at du skal træffe det svære valg og vælge den ene fra. Begge konferencer har “Call for Speakers” og der er rabat ved tidlig tilmelding.

Husk som altid at følge med i kalenderen på: http://msbip.dk/events/ og husk at giv et prej, hvis der mangler et arrangement.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.