Værter til møder søges

september 15, 2014 by · Leave a Comment 

Til de to kommende møder i henholdvis København og Aarhus søges virksomheder der vil ligge lokale til og byde på lidt let bespisning. Det kunne være fedt, at komme rundt til nogle nye virksomheder, så grib chancen 🙂 Alternativt besøger vi da også gerne en af de flinke virksomheder, hvor vi allerede har været forbi.

Mødet i København er programsat til enten uge 43 eller 44 og Dennis Mark Thorsen har tilbudt at holde indlæg om Data Mining i SSAS MOLAP. Således mangler kun et andet indlæg, som meget gerne må komme fra værten.

Mødet i Aarhus afholdes i anledning af at Andy Leonard er i byen og afholde Advanced SSIS kursus i uge 47. Andy vil holde det ene indlæg og vi mangler så endnu et, som også her meget gerne må komme fra værten.

Lidt omvendt, så er årets sidste møde allerede kommet på plads. Det afholdes tirsdag d. 9. december hos Kapacity i Kolding med indlæg om Azure Machine Learning og Predictive Model Markup Language (PMML).

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.