Tilmelding til møde nr. 22

august 19, 2014 by · Leave a Comment 

Som skrevet tidligere bliver næste møde et tema møde om Mobile BI. Det afholdes tirsdag d. 2. september kl. 17 til 20 hos Inspari i Lystrup ved Aarhus. Der vil blive præsenteret fem forskellige teknologier fordelt på tre indlæg:

  • Sammenligning af Tableau, QlikView og Targit
  • Gennemgang af Datazen
  • SSRS på iPad

LinkedIn gruppen til mødet blev åbnet op i torsdags og der er allerede 50 tilmeldte. Hvis du også vil med, så meld dig ind i MsBIP møde nr. 22 LinkedIn gruppen. Sidste frist for tilmelding er søndag d. 31/8 eller max 100 tilmeldte.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.