Temamøde om Mobile BI

august 4, 2014 by · Leave a Comment 

Næste møde der afholdes tirsdag d. 2. september hos Inspari i Aarhus bliver et temamøde om Mobile BI. Det er et nyt koncept, hvor der afholdes 4-6 kortere inspirations indlæg. Hvis det bliver en succes gentages konceptet med andre emner så som SSIS, SSAS, SSRS eller BI tools.

Vi har indtil nu styr på 2 indlæg om Mobile BI, så kom frisk hvis du har nogle erfaringer at dele ud af. Det kunne være et hurtigt overblik over de væsenlige features i et produkt eller lidt mere grundig gennemgang af en enkelt. Rigtig gerne med udgangspunkt i en case, men det er ikke et krav. Indlægget skal vare 20-30 minutter, så det burde kunne forberedes hurtigt.

Tilmelding til mødet åbnes så snart vi har styr på agendaen, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.