Konferencer, kurser og seminarer

april 28, 2014 by · Leave a Comment 

I løbet af de kommende måneder er der en del spændende events, som fortjener lidt opmærksomhed.

Specielt den første uge i maj er tæt pakket med tre events i Danmark og en stor konference i USA. Ugen starter ud med at skaberen af Biml, Scott Currie fra Varigence, i samarbejde med Rehfeld afholder ikke mindre end fem Biml seminarer i henholdsvis Aarhus og København.

Derudover afholdes i samme uge MsBIP møde nr. 20 med Thomas Kejser og Michael Frandsen på agendaen. Der er allerede over 50 tilmeldt til mødet, hvor der er plads til 100 deltagere. Frist for senest tilmelding er mandag inden mødet. Mødet afholdes hos Aarhus Kommune og kommet stand, da Thomas Kejser er i Aarhus for at afholde sit Super-Scaling SQL Server kursus.

I selv samme uge afholdes PASS Business Analytics konferencen i San Jose. Husk at bliv medlem af LinkedIn gruppen, hvis du skal afsted.

Efter tre MsBIP møder i Aarhus er turen atter kommet til København, hvor møde nr. 21 afholdes hos Saxo Bank tirsdag d. 3. juni. Det bliver et drøn af et møde, hvor vi får besøg af to MVP’er – henholdsvis Saxo Banks egen Ola Hallengren og italienske Marco Russo fra SQLBI. Saxo Bank har booket deres auditorium med plads til 130 deltagere. Endelig agenda og tilmelding kommer om et par uger.

Marco Russo deltager som speaker, da han er i København og afholde SSAS Tabular Workshop fra d. 2. til 4. juni. En helt unik chance for at bliver undervist af en af verdens førende SSAS Tabular eksperter. Opnå Early Bird rabat ved tilmelding senest d. 19. maj.

En anden af verdens førende eksperter – nemlig Chris Webb kommer til Aarhus et par uger senere (12. juni) for af afholde et en-dags “Introduction to Power BI” kursus. Kurset kommer hele vejen rundt om Microsoft self-service BI værktøjerne – herunder Power Pivot, Power Query, Power View, Power Map og Power BI sites.

Sidst men ikke mindst afholdes den 12. udgave af SQLBits konferencen d. 17.-19. juli i Telford i England. En super fed konference, hvor der plejer at være rigtig mange danske deltagere. Der er oprettet en LinkedIn gruppe til dem som skal afsted

Alle ovenstående konferencer, kurser og seminarer er taget fra MsBIP event-kalenderen. Husk løbende at følg med og giv besked, hvis der mangler et arrangement, som kunne være relevant.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.