Ekstra møde d. 26. februar i Aarhus

februar 3, 2014 by · Leave a Comment 

Med venteliste til de seneste tre møder og et gennemsnit på 60 deltagere er der i alt hast blevet arrangeret et ekstra møde her i foråret. Ambition har fra starten været at arrangere møder hver anden måned i skiftevis Aarhus og København, hvilket er mere end indfriet med de møder der er blevet afholdt siden opstarten. Med den store opbakning er det nu tid til at skrue op for målsætningen, så vi nu går efter 8 møder årligt.

Det næste møde afholdes i umiddelbar forlængelse af SQLBI møde onsdag d. 26. februar fra kl. 17:30 hos Rehfeld i Aarhus og har følgende indlæg på agendaen: “Automation af MDS via T-sql og SSIS” og “Automatisk unit test af SSAS kuber”. Der udsendes i næste uge en særskilt invitation med beskrivelse af indlæg. Tilmeldingen er dog allerede åben: http://msbip.dk/events/95/msbip-mode-nr-18/

På de næste to møder i foråret, vil der være plads til op mod 100 deltagere, hvilket gerne skulle sikre at der er plads til alle. Der vil på disse møder være international speaker(e). Møderne afholdes henholdsvis hos Vestas i Aarhus d. 26. marts og hos Saxo Bank i Hellerup 3. juni.

Hvis dette ikke er nok til at styre din lyst for gratis Microsoft BI underholdning, så afholdes der SQLSaturday d. 29. marts hos Microsoft i Hellerup. Programmet skulle være lige på trapperne og indeholder helt sikkert en masse spændende indlæg om Microsoft BI.

Vel mødt.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.