Efterårets møder og events

august 6, 2013 by · Leave a Comment 

Hvilken fantastisk sommer vi har haft i Danmark i år 🙂 Håber I alle har nydt den rigtig meget og er friske til et efterår med en masse spændende Microsoft BI events. Der er planlagt afholdelse af tre MsBIP møder frem til jul – det første afholdes hos Kapacity i København torsdag d. 5. september. Agendaen er endnu ikke helt på plads, men det kan afsløres, at det ene emne bliver “BIML and EzAPI – Two approaches to creating SSIS packages programmatically”. Invitation til mødet udsendes snarest, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det seneste møde blev også afviklet i København og planen er egentlig at afholde møderne skiftevis i København og Aarhus. Der er dog en god grund til at vi afviger planen. Vi får nemlig besøg af både Alberto Ferrari og Chris Webb i Aarhus i efteråret. Alberto afholder “Advanced DAX Workshop” d. 22.-24. oktober, mens Chris afholder “Real World Cube Design and Performance Tuning with Analysis Services” kursus d. 3.-5. december. De har begge sagt ja til at holde indlæg på MsBIP møder i forbindelse med deres besøg i Aarhus.

Foruden de tre MsBIP møder afvikler PASS også tre konferencer, som fortjener lidt opmærksomhed. I oktober afholdes deres store PASS Summit, som i år er flyttet til østkysten af USA. Derudover afholdes der i år to SQLRally i Europa – begge i starten af november i henholdsvis Stockholm og Amsterdam.

Husk altid at holde jer ajour med MsBIP event kalenderen – tag f.eks. et kig på de tre konferencer der ligger i foråret. Har du en event til kalenderen, så tøv ikke med at sende den ind.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.