Tilmelding til møde nr. 13 er åben

april 17, 2013 by · Leave a Comment 

Så er det igen blevet tid til et møde i København. Mødet afholdes mandag d. 13. maj kl. 17 til 20 hos Rehfeld på Østerbro, hvor vi har to “front-end” indlæg på agendaen – henholdsvis BI i skyen og BI i public kontekst. Sidstnævnte vil tage udgangspunkt i eSundhed.dk, som er en offentlig SharePoint portal med anvendelse af PowerPivot, PowerView, Reporting services, PerformancePoint og InfoPath. Rasmus Reinholdt fra Rehfeld vil gennemgå mulighed og begrænsninger og hvordan man får de forskellige features til at virke i en public / anonymous kontekst. Det andet indlæg vil blive præsenteret af Thomas Skytte og vil omhandle Office 365 BI i skyen. Tilmelding til mødet foregår som altid via gruppe på LinkedIn. Vel mødt.

Husk husk husk at der i den kommende weekend (19.-20. april) afholdes SQLSaturday konference i København. Knald godt og gratis arrangement med en masse gode danske og udenlandske speakere. Husk også at der to uger senere afholdes SQLBits konference i Nottingham. Hvis du skal afsted, så husk at meld dig ind i LinkedIn gruppen Danskere på SQLBits 11.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.