Godt nytår

januar 4, 2013 by · Leave a Comment 

Håber alle har haft en glædelig jul og nu er kommet godt ind i 2013. Vi kan sammen fejre, at vi netop har rundet medlem nr. 300 i vores LinkedIn gruppe og i næste uge afholder møde nr. 10.

Mødet afholdes allerede nu på mandag d. 7. januar kl. 17 hos Vestas i Aarhus med tre spændende appetizers indlæg på agendaen – sidste frist for tilmelding er fredag kl. 12. Læs mere om mødet her: http://msbip.dk/events/47/msbip-mode-nr-10/

Allerede om en måned afholdes årets andet møde – mere præcist mandag d. 4. februar kl. 17 hos Platon i København. Tilmeldingen til mødet åbnes i næste uge. På agendaen er “Big Data / Hadoop” og “Dashboard Madness with PerformancePoint Services”.

Som en sidste nytårs hilsen kan jeg oplyse at vi har modtaget en rabatkode til SQLBits XI konferencen, som du kan se ved at logge ind på vores LinkedIn gruppe. Registreringen åbner snarest – i mellemtiden kan du bruge tiden på at stemme på emner og dermed påvirke agendaen. Sidst jeg talte var der submitted indlæg fra fem danskere. Klik ind på: http://www.sqlbits.com/

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.