Update fra MsBIP

oktober 28, 2012 by · Leave a Comment 

Der har været lidt forvirring omkring dato’en for det næste MsBIP møde – det er onsdag d. 21. november hos Microsoft i Hellerup. Forvirringen har dog ikke afholdt interessen og vi er allerede oppe på imponerende 45 tilmeldte medlemmer. Samtidigt har vi nået en lille milepæl og er samlet oppe på 250 medlemmer i Microsoft BI Professionals.

I forhold til næste møde, så har det af logiske årsager været nødvendigt at skifte speaker på “Excel 2013 PowerPivot in Action” indlægget, så det nu bliver præsenteret af Alberto Ferrari. Det betyder også at det er Alberto der underviser på “SSAS Tabular Workshopen” i København d. 21.-22. november. Skulle hilse og sige at der stadig er pladser og at Early Bird prisen slutter om en uges tid.

Datoer for de to første MsBIP møder i 2013 er netop blevet fastlagt. Vi går lige på med møde mandag d. 7. januar hos Vestas i Aarhus og mandag d. 4. februar hos Platon i København. Herefter bliver der en lille pause med forventet møde igen medio april i Aarhus/Østjylland.

Efter et vellykket SQL Rally i København er næste store event PASS Summit i Seattle. Er du så heldig at skulle afsted, så husk indmeldelse i LinkedIn gruppen “Danskere på PASS Summit 2012“, hvor der er ved at blive planlagt en “Dansker aften”.

Husk at tjekke og følge med i “Events og kurser” oversigten på: http://msbip.dk/events/

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.