MsBIP møde nr. 4 med Alberto Ferrari

februar 27, 2012 by · Leave a Comment 

I forbindelse med PowerPivot 2.0 Workshoppen har Alberto Ferrari tilbudt at “kigge forbi”. Vi har derfor hurtigt fået arrangeret et møde i Aarhus torsdag d. 8. marts kl. 17 til 20, hvor Alberto vil holde følgende to indlæg:

  • Programming Patterns with BISM Tabular
  • Many-To-Many Relationships in DAX
Mødet bliver afholdt hos DT Group på Daugbjergvej 19,  8000 Aarhus C. Tilmelding foregår som sædvanligt igennem LinkedIn, hvor der er oprettet “MsBIP møde nr. 4” gruppen. Der er et begrænset antal pladser, så kun de 30 først tilmeldte i gruppen kan komme med til mødet.
.
Det har desværre været nødvendigt at flytte det kommende “Københavner” møde, så det bliver afholdt sidst i april. Her forventes det også at kunne præsenteres en “gæste forelæser”. I mellemtiden kan det være vi enten ses til SQLBits i London eller til Microsofts gratis “BREAKTHROUGH INSIGHT (SQL Server 2012)” seminar d. 12. april.
.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.