Velkommen

august 15, 2011 by · Leave a Comment 

Så er Microsoft Business Intelligence Professionals Denmark (MsBIP) i luften og klar til din tilmelding. Hvis du arbejder med Microsoft BI til daglig, så er dette community lige noget for dig. Tilmelding er gratis og foregår via gruppe på LinkedIn. Målgruppen er udviklere, konsulenter, arkitekter og forretningsbrugere.

Samlingspunktet for gruppen er gratis inspirationsmøder, som efter planen skal afholdes hver anden måned skiftevis i Århus (Østjylland) og København. Møderne afholdes om aftenen, f.eks. kl. 18-21, hos en virksomhed som samtidigt byder på lidt let at spise og drikke. Der vil være 1-2 primært tekniske indlæg fra enten gruppens egne medlemmer eller en ekstern gæstetaler.

Gruppen skal også bruges til at informere om f.eks. konferencer og hvad der ellers rører sig inden for vores fælles interesse for Microsoft BI.

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.