Microsoft Data Insight Summit og andre nyheder

juni 11, 2017 by · Leave a Comment 

Microsoft-Data-Insights-Summit-2017De kommende to dage afholdes årets store “Business-Data-Analyst-Power-BI-Excel-Konference” i Seattle og du kan følge med direkte hjemme fra din egen sofa og/eller kontorstol. Herlighederne starter mandag d. 12. juni kl. 17 dansk tid, hvor der er keynote med Microsoft Corporate Vice President James Phillips, som med stor sansynlighed vil annoncere nogle nyheder. Keynoten efterfølges af livestream af fire udvalgte sessions, hvor flere af nyhederne helt sikkert vil blive fulgt op med detaljer. Mandag afsluttes med endnu en keynote af Alberto Cairo. Tirsdag d. 13. juni er der livestream igen af fem sessions og en keynote med Freakonomics forfatterne Stephen Dubner og Steven Levitt.

Det hele er gratis og kan finde agenda på https://www.microsoft.com/en-us/datainsightssummit. Har du ikke mulighed for at følge med på livestreams, så hold øje med Microsoft’s officielle blogs og på twitter.

Power BI World Tour Copenhagen

Som en opfølgning og forlængelse på Microsoft Data Insight Summit vil der blive afholdt 7 Power BI konferencer rundt i hele verden, hvor en af dem bliver i København. Datoen bliver med 98% sikkerhed den 28. og 29. august. Indholdet på konferencerne vil dels være fra Data Insight Summit, men der vil også være helt nye sessions og måske bliver det muligt at tage en Power BI certificering. Der arbejdes på at få følgende tre spor: Developer, Business og Newbee på konferencen i København.

Der søges netop nu speakers – dels til regulære sessions og dels til kunde cases. Du kan nominere dig selv eller en ven på pbiusergroup.com. Der søges også sponsorer – skriv til quinne.germain@dynamiccommunities.com, hvis din virksomhed vil høre mere om mulighederne.

Power BI UG møde

Data Insight Summit følges også op på det kommende møde i den nye danske Power BI User Group (PUG). Mødet afholdes tirsdag d. 20. juni på samme lokation som det seneste MsBIP møde – nemlig hos Microsoft i Kgs. Lyngby. Dels vil Erik Svensen give en debriefing fra konferencen og dels vil David Bojsen fra Microsoft dykke ned i de seneste Power BI nyheder. Læs mere om mødet og foretage tilmelding på PowerBI.dk, hvor du skal klikke på Events i menuen i toppen.

God sommer!

Sidste uges MsBIP møde med imponerende 100 tilmeldte blev det sidste inden sommerferien. Vi vender stærkt tilbage efter sommerferien med et møde i Aarhus. Dato og tilmelding vil blive annonceret inden udgangen af juni. Der arbejdes på at arrangere fire møder i efteråret:

  • Aarhus medio august
  • København primo oktober
  • Aarhus medio november med Chris Webb
  • København december

Husk som altid at sende en e-mail, hvis du vil holde et indlæg eller din virksomhed vil ligge lokaler til et møde!

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.