Tilmelding til møde nr. 34 og nyt fra SQL Nexus

februar 8, 2016 by · Leave a Comment 

MsBIP-møde34Så er tilmeldingen til MsBIP møde nr. 34 åbnet. Det er et temamøde om “Analysis Services klient værktøjer”, hvor der vil være præsentation og demonstration af:

  • XLCubed
  • Pyramid Analytics
  • Targit

Fokus for alle tre indlæg vil være på mulighederne for at lave slice’n’dice analyser, rapporter samt dashboards direkte på eksisterende kuber. Mødet afholdes tirsdag d. 1. marts hos Vestjysk Bank i Aarhus og vært er Solitwork. Tilmelding til mødet foregår som vanlig via gruppe på LinkedIn. Indmeldt i gruppen = tilmeldt til mødet. Bemærk at LinkedIn har lavet om i deres grupper, så alle bliver som udgangspunkt optaget på “venteliste” og skal herefter godkendes. Man er således først tilmeldt mødet, når ens anmodning om optag i gruppen er godkendt.

Til alle som deltog på det seneste møde er her en service-meddelelse: Slides og øvrige ressourcer er nu tilgængelig i LinkedIn gruppen for mødet. Der arbejdes på en løsning så vi kan lave et samlet arkiv på MsBIP.dk for alle møderne.

Og så lige lidt reklame for SQL Nexus konferencen, hvor speakere på keynotes og pre-con er blevet offentliggjort. Det er et meget imponerende line-up, med navne så som Shawn Bice, Joseph Sirosh, Allan Mitchell, Davide Mauri, Itzik Ben-Gan,  Matt Masson og Rafal Lukawiecki. Tjek det ud og husk at foretage tilmelding inden udgangen af måneden, så du kan spare €100.

SQL_Nexus_email_webbanner_Register_now

Der er også penge at spare, hvis du skal deltage i PASS BA konferencen. Vi har fået vores egen discount code, hvorved vi får $100 rabat. Se koden i MsBIP LinkedIn gruppen. Derudover skulle jeg hilse og sige, at alle som tilmelder sig inden d. 15. februar er med i en konkurrence om at vinde et Microsoft Band: http://passbaconference.com/BAInsights/TabId/33164/ArtMID/49832/ArticleID/325/Register-for-the-PASS-Business-Analytics-Conference-Win-a-Microsoft-Band.aspx

About Just Blindbæk
Admin

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.